93 595 24 00
 
Avís Legal |  Coexia Creating Solutions

PROMOTORA IMMOBILIARIA

JardiPark és una empresa familiar, fundada per l’empresari Josep Prat i actualment presidit i dirigit pels seus fills, amb despatx ubicat al centre de Sabadell.

Dedicada a la promoció immobiliària amb més de 50 anys d’experiència, en diverses àrees com són: la creació de sòl edificable, la promoció, construcció i rehabilitació d’edificis i vivendes per a la venta.

Format per un equip humà, altament qualificat, que projecta, construeix i promou el desenvolupament integral de productes immobiliaris principalment a Catalunya.

JardiPark sempre ha mantingut l’esperit innovador, creant el seu propi estil de construcció, amb promocions de qualitat per a convertir-se en una empresa fermament consolidada.

Actualment desenvolupa la seva activitat promotora d’obra nova en tot Catalunya, amb la venda i el lloguer d’habitatges i locals.

En els últims anys, buscant nous mercats s’ha expandit cap a Huesca, amb la construcció també de naus Industrials.

Per tal de donar el millor servei, és una empresa que es preocupa per la qualitat, el detall i acabats dels projectes, prioritzant el benestar de les persones i tenint en compte aspectes tan importants com la lluminositat, la distribució, l’espai, o l’entorn.

Cercador


Num. hab: 
Partners: